Opskrifter
Ingredienser
Blog
Om
|
Opskrifter med mm
Hjemmelavet blommechutney
Hjemmelavet blommechutney
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Kardemommesnurrer
Svenske kanelsnurre med kardemomme
Amerikanske pandekager m. kardemomme.
Vegetarisk döner
Vegetarisk döner
Gateau Marcel
Mexikansk frijoles (stegt bønnemos)
Fisk med aspargesbroccoli og hollandaise
Syltede rødbeder med spidskommen
Hjemmelavet æblechutney
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Marokkansk grøntsagsgryde
Marokkansk spaghetti
Soupe de poisson med rouille
Jomfruhummerhaler med dildsmør og surdejsbrød
Asparges med hjemmelavet hollandaise
Flødekarameller med julekrydderier
Græskarsuppe
Græskarsuppe
Kikærtesalat med græskar og kakifrugt
Blommesirup
Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler
Chili sin carne med butternut
Traditionel spaghetti carbonara
Bulgursalat med butternutsquash og tranebær
Italiensk parmagiana
Plum Rum Cocktail
Plum Rum Cocktail
Pandestegte grøntsager à la mellemøsten
Pandestegte grøntsager à la mellemøsten
Raita
Kikærtesalat med rosenkål og æble
Blomme sour
Vegetarisk tagine
Vegetarisk tagine
Arbejderens karry
Indisk dahl
Indisk dahl
Pålæg af røde linser
Pålæg af røde linser
Klassisk pariserbøf
Klassiske boller i karry
Sprød og sød æblecrumble
Tikka chicken masala med peberfrugt
Vegetarisk biksemad
Kartoffeltoppe
Cremet indisk karry med blomkål
Gulerodssuppe med ingefær
Pirogger med linsefyld
Appelsinmarmelade med kardemomme
Indisk tandoori kylling
Indisk tandoori kylling
Thai karry
Thai karry
Nem butterchicken
Nem butterchicken
Gnocchi med napolisauce
Krydret kålsalat
Rødbedepandekager
Fyldte tomater med spicy tun
Æblesmør
Rød spidskålssalat med pærer og valnødder
Rødbedetatar med peberrodscreme
Gado Gado - indonesisk salat
Vinter ceviche