Opskrifter
Ingredienser
Blog
Om
|
Opskrifter med mm
Kardemommesnurrer
Aligot (ostet kartoffelmos)
Italiensk parmagiana
Fisk med aspargesbroccoli og hollandaise
Vegetarisk tagine
Vegetarisk tagine
Chili sin carne med butternut
Jomfruhummerhaler med dildsmør og surdejsbrød
Kikærtesalat med rosenkål og æble
Syltede rødbeder med spidskommen
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Marokkansk spaghetti
Bulgursalat med butternutsquash og tranebær
Fyldte tomater med spicy tun
Plum Rum Cocktail
Plum Rum Cocktail
Hjemmelavet blommechutney
Hjemmelavet blommechutney
Raita
Marokkansk grøntsagsgryde
Mexikansk frijoles (stegt bønnemos)
Cremet indisk karry med blomkål
Nem butterchicken
Nem butterchicken
Thai karry
Thai karry
Vegetarisk biksemad
Kikærtesalat med græskar og kakifrugt
Flødekarameller med julekrydderier
Klassisk pariserbøf
Amerikanske pandekager m. kardemomme.
Hjemmelavet æblechutney
Appelsinmarmelade med kardemomme
Indisk dahl
Indisk dahl
Gateau Marcel
Tikka chicken masala med peberfrugt
Vegetarisk döner
Vegetarisk döner
Vegetarisk döner
Blommesirup
Soupe de poisson med rouille
Traditionel spaghetti carbonara
Rød spidskålssalat med pærer og valnødder
Æblesmør
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Kartoffeltoppe
Pirogger med linsefyld
Svenske kanelsnurre med kardemomme
Asparges med hjemmelavet hollandaise
Gado Gado - indonesisk salat
Græskarsuppe
Græskarsuppe
Indisk tandoori kylling
Indisk tandoori kylling
Klassiske boller i karry
Gulerodssuppe med ingefær
Krydret kålsalat
Sprød og sød æblecrumble
Blomme sour
Vinter ceviche
Rødbedepandekager
Arbejderens karry
Pålæg af røde linser
Pålæg af røde linser
Rødbedetatar med peberrodscreme
Perlebygotto med fennikel og jomfruhummerhaler
Gnocchi med napolisauce
Pandestegte grøntsager à la mellemøsten
Pandestegte grøntsager à la mellemøsten
Nem krydret rødbedesuppe
Blommesalat