|
Vegetarisk döner
Vegetarisk döner

Vegetarisk döner

Efter at jeg har boet i Berlin, forstår jeg simpelthen ikke hvorfor, man ikke kan købe en god Döner i København. Derfor besluttede jeg mig for selv at lave en opskrift på street-food klassikeren fra Berlin.

Jeg har valgt at nyfortolke döneren og lave den i en vegetarisk udgave med aubergine. Det gode ved en döner kebab er, at det kombinere masser af forskellige smagsnuancer. Derudover elsker jeg at teksturen fra kålen og den bløde aubergine står i kontrast til hinanden og derved skaber en god kompleksitet. Den får man ikke i de dürüms, jeg har købt i Danmark.


Ingredienser

4 personer

  • Aubergine fyld

  • Agurk tomat fyld

  • Rødkålsfyld

  • Harissa yoghurt

  • Andet

Fremgangsmåde

50 min.
  • Aubergine fyld

  • Agurk tomat fyld

  • Rødkålsfyld

  • Harissa yoghurt

  • Servering

Vegetarisk döner

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret