![Blommesirup](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/cbeff2896192682e59360f1ccb8f1c3d0ec87986-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)
![Blommesirup](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/8d5c6459f8ed26e8a0192dc969d54d802ed705d8-2048x1365.jpg?w=450&h=300&auto=format)
Blommesirup
Efteråret byder på mange frugter i haven - og en af disse er blommerne. Nogen står i sensommeren med boomende overskud af blommer, og har svært ved at vide, hvad de skal bruges til, så her kommer et forslag. Blommer er både være syrlige og søde - og er derfor helt ideelle som en sirup. Denne opskrift er både nem, simpel og tager ikke mange øjeblikke at lave. Når siruppen er lavet kan den med fordel bruges i cocktails som "The Plum Rum Cocktail" eller en "Blomme sour", som man også kan finde opskrifter på her på Gastrologik.
Ingredienser
3 dl. sirup.
Fremgangsmåde
40 min.![Blommesirup](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/cbeff2896192682e59360f1ccb8f1c3d0ec87986-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)