Tikka chicken masala med peberfrugt

Tikka chiken masala er varm indisk ret, som er nem at lave. Retten kræver at man lader kyllingen marinere i minimum 2 timer, så det er en god idé at gå igang tidligere på dagen.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 4 tomater
  • 1 dl kokosmælk
  • 5 cm ingefær
  • 4 fed hvidløg
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 laurbærblade
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 løg
  • 1 frisk chili
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. koriander
  • 1 tsk. paprika
  • 1 knivspids gurkemeje
  • 1 knivspids salt
  • 500 g. kyllingebryst eller inderfillet

Fremgangsmåde

  • Kom tomater, kokosmælk, ingefær og hvidløg i en blender til det bliver en tyk sovs.
  • Kom tomatblandingen i en frysepose med kyllingen.
  • Sæt kyllingen på køl i minimum 2 timer.
  • Skær løg og peberfrugt i fine tern.
  • Steg løg med laurbærblade til løgene er gyldne.
  • Tilsæt krydderierne
  • Kom kyllingeblandingen ved og lad retten simre i 5 min.
  • Kom ca. 1 dl vand ved og lad det simre i yderligere 1 min.
  • Server med ris.
Ingredienslisten blev kopieret