

Marokkansk grøntsagsgryde
Denne opskrift er en reklame for Gestus, hvis produkter både ser flotte ud og smager godt. Gestus går meget op i kvalitet, uden at det går udover prisen – hvilket passer godt sammen med Gastrologiks principper.
Retten her er varm, krydret og fyldt med skønne grøntsager! Jeg har eksperimenteret lidt med opskrifter fra det marokkanske køkken, og dette må siges at være min absolutte favorit! Brugen af søde grøntsager, stærke krydderier og tørrede frugter giver en skøn symbiose af smag. Derudover er retten også meget sund og nem at lave i hverdagen. Server lidt bulgur eller spændende salater til.
Velbekomme!
Ingredienser
4 personer
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk. Frisk ingefær
- 250 g. Søde kartofler
- 1 aubergine
- 1 dåse kikærter
- 1 håndfuld tørret frugt (svesker, gule rosiner, abrikoser eller figner)
- 2 dåser Gestus hakkede tomater
- 1 spsk Gestus olivenolie
- 0.5 L. Grøntsagsbouillon
- 2 tsk. Kanel
- 1 tsk. Koriander
- 2 tsk. Spidskommen
- 1 lille chili
- 1 spsk. Honning
Fremgangsmåde
40 min.