|
Traditionel spaghetti carbonara
Traditionel spaghetti carbonara

Traditionel spaghetti carbonara

Hvis du har lyst til at blive klogere på den klassiske spaghetti carbonara, så prøv denne udgave. Jeg har fået den af min italiensk ven, som har den fra sin mormor. Med andre ord: det her er sådan traditionel spaghetti carbonara laves! Jeg bruger hverken fløde, hele æg eller bacon. I stedet laves den med æggeblommer og guanciale (grisekind). 

Velbekomme!



Ingredienser

4 personer

  • 400 g. spaghetti
  • 300 g. guanciale (grisekind)
  • 2 spsk. vand fra spaghettien
  • 2 spsk. oliven olie
  • 6 æggeblommer
  • 20 g. parmesan (samt ekstra til topping)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

25 min.
Traditionel spaghetti carbonara

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret