Nem butterchicken

Er en godt krydret indisk ret, som jeg holder meget af at lave. Hvis man har krydderihylden på plads er den også rimelig budgetvenlig. Retten kan desuden fryses ned, og jeg vil anbefale at servere den med ris og/eller naanbrød.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 6 peberkorn
  • 6 nelliker
  • 4 kardemommekapsler
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • 2 tsk. Paprika
  • 2 tsk. Gram masala
  • 4 fed hvidløg
  • 3 dl. Yoghurt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 500 g. Kyllingebryster
  • 75 g. Smør
  • 0.5 dl. fløde

Fremgangsmåde

  • Krydderierne mordes og blandes sammen.
  • Find en frysepose frem og kom hakkede tomater, yoghurt og krydderier i.
  • Skær kyllingebrysterne i grove tern og kom dem i fryseposen.
  • Bind knude på og ryst ingredienser godt sammen. Lad det stå på køl i 30 minutter.
  • Efter 30 min. findes en gryde frem og smør varmes i denne.
  • Tilsæt kyllingeblandingen, og lad det simre i 20 min.
  • Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Ingredienslisten blev kopieret