Appelsinmarmelade med kardemomme

Klassisk appelsinmarmelade med smag af kardemomme. Brug appelsinmarmelade til ostebord, morgenmad eller som ingrediens i en appelsinkage.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 200 g. Sukker
  • 2 dl. Vand
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 spsk. Kardemomme
  • 0.5 citron
  • 3 appelsiner

Fremgangsmåde

  • Skær enderne og toppen af appelsinerne og citronen.
  • Skær dem herefter i fine små tern, og kom dem i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne.
  • Lad det simre under låg i 15 min.
  • Efter 15min. tages låget af og marmeladen får lov til at koge ind til den rette tykkelse i ca. 15 min.
  • Til sidst bruges en stavblender til at jævne marmeladen, og den kan hældes på rensede glas.
Ingredienslisten blev kopieret