Amerikanske pandekager m. kardemomme.

Der er næsten ikke noget bedre, end at blive vækket en lørdag morgen, med amerikanske pandekager og en varm kop kaffe, på sengen! Opskriften på disse pandekager er afprøvet til perfektion, for at få så luftige pandekager som muligt.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 4 æg
  • 200 g. mel
  • 3 dl. mælk
  • 2 tsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. sukker
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 3 tsk. Kardemomme
  • 0.5 tsk. Salt

Fremgangsmåde

  • Opdel æggehvide og -blomme i hver sin skål.
  • Pisk æggehviderne i ca. 2 min til de er stive.
  • Bland mælk, vaniljesukker, sukker, bagepulver, salt og kardemomme i skålen med æggeblommerne.
  • Tilsæt hertil melet af to omgange.
  • Når dejen synes glat og sammenhængende, vendes æggehviderne forsigtigt i.
  • Lad dejen stå på køl i ca. 20 min.
  • Steg herefter de amerikanske pandekager på en pande med smør.
Ingredienslisten blev kopieret