|
Cremet indisk karry med blomkål
Cremet indisk karry med blomkål

Cremet indisk karry med blomkål

En nem og cremet blomkålskarry med masser af kokosmælk, toppet med peanuts. Hvis man har lyst, går retten glimrende til ris.


Ingredienser

4 personer

  • 2 spsk. revet ingefær
  • 4 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 4 spsk. rapsolie
  • 2 løg
  • 1 tsk. tomatpuré
  • 1 blomkålshoved
  • 400 ml. kokosmælk (tyk)
  • 1.5 tsk. stødt koriander
  • 1.5 tsk. spidskommen
  • 0.5 tsk. chilipulver
  • 0.5 tsk. garam masala
  • 100 g. peanuts
  • 1 håndfuld friske koriander

Fremgangsmåde

35 min.
Cremet indisk karry med blomkål

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret