

Kikærtesalat med græskar og kakifrugt
I den senere tid, har jeg eksperimenteret en del med kikærter, og hvordan de kan bruges i forskellige retter. Det har blandt andet resulteret i denne lækre salat, hvor kikærterne steges i varme krydderier, indtil de er helt sprøde. Det harmonerer rigtig fint med græskarets blødhed og sødme samt de friske kakifrugter.
Opskriften på denne kikærtesalat, kan sagtens gå som en ret i sig selv, da den er relativt mættende, men kan også bruges som tilbehør til et større middagsbord.
Ingredienser
4 personer
- 200 g. tørrede kikærter
- 1 hokkaidogræskar
- 1 tsk. chiliflager
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. gram masala
- 1 tsk. kardemomme
- 1 spsk. honning
- Salt og peber
- 2 kakifrugter
- 200 g. feldsalat
- 0.5 citron
- 1 dl. græskarkerner
Fremgangsmåde
+60 min.