|
Soupe de poisson med rouille
Soupe de poisson med rouille

Soupe de poisson med rouille

Soupe de poisson er en utrolig lækker og cremet fiskesuppe med tomat og fløde. I denne traditionelle franske opskrift serveres der Rouille til, der er en slags brød-mayonnaise. Både Soupe de poisson og Rouille komplimenterer hinanden rigtig godt, da smagene nærmest binder sig sammen. Jeg laver tit denne opskrift efter at jeg har kogt en fond på fiskeskrog og skaldyrsrester. Disse gemmer jeg i fryseren, indtil jeg har nok til fond.

Soupe de poisson er en genial vintersuppe, som er i den lidt mere ekslusive klasse. Derfor anbefaler jeg, at man gerne åbner en kold flaske hvidvin og servere det hele i godt vennelag.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

+60 min.
Soupe de poisson med rouille

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret