Rødbedepandekager

Flotte farverige pandekager, som her er fyldt med linser og friske appelsiner. Man kan fylde dem som man vil, men her har jeg valgt en lidt arabisk tilgang, med appelsin og spidskommen.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 500 g. rødbeder
  • 4 dl. mælk
  • 5 æg
  • 6 spsk. mel
  • 2 appelsiner
  • 2 dl. linser
  • 2 gulerødder
  • 2 tsk. spidskommen
  • 1 nip mynte eller forårsløg

Fremgangsmåde

  • Riv rødbeden i en skål og bland det sammen med mel, æg og mælk.
  • Varm en pandekage pande op med olie, og steg pandekagerne derpå.
  • Skyl linserne og kog dem i 15 min.
  • Hak gulerødderne fint, og skær appelsinerne i flotte tynde skiver.
  • Find endnu en pande frem og varm spidskommen herpå.
  • Tilsæt de kogte linser og gulerødderne, og kom lidt olie ved så det ikke brænder på.
  • Smag til med salt og peber.
  • Anret pandekagerne med linser og appelsin, og top dem med lidt mynte eller forårsløg.
Ingredienslisten blev kopieret