|
Thai karry
Thai karry

Thai karry

Simpel og krydret! Den thailandske karry er hurtig lavet, fyldt med smag, og kødet kan nemt erstattes med hvad der end måtte være nedsat i supermarkedet. Hvis du er vegetar, kan jeg anbefale at lave den med grøntsager eller kikærter. Laves retten med oksekød, kan du nemt lade retten simre i 2-3 timer for at gøre kødet dejligt mørt. Velbekomme!Thai karry



Ingredienser

4 personer

  • 500 . kyllingebryst
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 store kaffir lime blade
  • 1 chili
  • 1 stang citrongræs
  • 2 spsk. ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. kardemomme
  • 2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. soja
  • 4 spsk. rød karrypasta
  • ris

Fremgangsmåde

30 min.
Thai karry

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret