

Thai karry
Simpel og krydret! Den thailandske karry er hurtig lavet, fyldt med smag, og kødet kan nemt erstattes med hvad der end måtte være nedsat i supermarkedet. Hvis du er vegetar, kan jeg anbefale at lave den med grøntsager eller kikærter. Laves retten med oksekød, kan du nemt lade retten simre i 2-3 timer for at gøre kødet dejligt mørt. Velbekomme!Thai karry
Ingredienser
4 personer
- 500 . kyllingebryst
- 2 dåser kokosmælk
- 2 store kaffir lime blade
- 1 chili
- 1 stang citrongræs
- 2 spsk. ingefær
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk. spidskommen
- 2 tsk. stødt koriander
- 2 tsk. kardemomme
- 2 spsk. fishsauce
- 2 spsk. soja
- 4 spsk. rød karrypasta
- ris
Fremgangsmåde
30 min.