Vegetarisk biksemad

Her får du en vegetarisk udgave den klassiske billige ret "Biksemad". Efter min mening smager retten bedre uden kød, hvortil der kan tilføjes såsom kapers, syltede rødløg, syltede agurker, persille - kun kreativiteten sætter grænser!

Velbekomme!

Ingredienser

  • 400g kogte kartofler
  • 2 æg
  • 100g smør
  • 4 løg
  • 4 spsk. topping, såsom rødbeder, kapers, syltede rødløg, syltede agurker mm.
  • 2 spsk. paprika
  • 1 tsk. rosemarin
  • 0.5 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Skær de kogte kartofler i tern og løgene i skiver.
  • Varm en stor pande med smør.
  • Kom kartoflerne på panden og skru ned til medium varme.
  • Kom løgene ved sammen med krydderierne, tilsæt evt. mere smør.
  • Find en anden pande frem og lav spejlæggene derpå.
  • Når løgene er bløde og kartoflerne har en fin stegeskorpe, tages de af panden og serves med spejlæg samt topping.
Ingredienslisten blev kopieret