|
Hjemmelavet blommechutney
Hjemmelavet blommechutney

Hjemmelavet blommechutney

Noget af det jeg elsker ved efteråret er, at det er sæson for blommer. Denne hjemmelavede blommechutney er stærk og krydret og går rigtig godt til varme indiske retter. Prøv eksempelvis denne blomme chutney ovenpå min opskrifter butter chicken, tagine, chicken tikka masala, Marokkansk Langtidstegt lammebov eller andre varme indiske gryderetter.

Man kan lave blommechutney af alle slags blommer. I denne blomme chutney er der brugt blommer fra haven, men supermarkedsblommer kan også bruges. Af denne grund er det ideelt at lave blommechutney om efteråret, når blommetræerne er i højsæson. Smag løbende blommechutneyen til, så du finder ud af om den har brug for mere eller mindre chili og ingefær.


Ingredienser

1 glas

Fremgangsmåde

30 min.
Hjemmelavet blommechutney

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret