|
Kikærtesalat med rosenkål og æble
Kikærtesalat med rosenkål og æble

Kikærtesalat med rosenkål og æble

I løbet af efteråret / vinteren kan jeg rigtig godt lide at lave krydrede retter med masser af krydderier. En anden ting jeg godt kan lide, er at bruge sæsonens råvarer - og det er præcis, hvad jeg gør i denne opskrift. Grønkål er som regel i sæson fra december til marts, men kan til tider også købes om efteråret alt efter hvordan vejret har artet sig i løbet af året.

Kombinationen af det sprøde, søde og lidt bitre rosenkål med de krydrede kikærter samt de syrlige æbler er ikke andet en fantastisk. Grundet kikærternes mættende egenskab, kan retten serveres som en ret i sig selv eller indgå som del af et frokostbord. Salaten kan desuden også bruges som tilbehør til eksempelvis and eller lam.


Ingredienser

8 personer (som tilbehør)

Fremgangsmåde

35 min.
Kikærtesalat med rosenkål og æble

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret