Sprød og sød æblecrumble

Jeg elsker smagen og duften af søde bagte æbler! Derfor synes jeg også denne nemme billige æblecrumble er helt fantastisk, hele året rundt. Man kan både spise den med flødeskum eller vaniljeis til, eller gøre som jeg ynder og bare spise den uden noget.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 4 æbler
  • 100 g. Sukker
  • 100 g. Mel
  • 50 g. Havregryn
  • 1 tsk. vanilje
  • 1 tsk. Kardemomme

Fremgangsmåde

  • Skær æblerne i grove tern og fordel dem i et smurt tærtefad.
  • Bland 2 spsk. sukker samt kardemomme og vanilje sammen i en skål, og drys det ud over æblerne.
  • Bland i en anden skål det resterende sukker, mel, havregryn og smør stykker.
  • Smuldrer det sammen med hænderne.
  • Fordel crumblen over æblerne til det dækker og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til kagen er gylden.
  • Server med vaniljeis eller flødeskum.
Ingredienslisten blev kopieret