Krydret kålsalat

En budgetvenlig opskrift der både kan laves med spids- eller hvidkål. Denne ret er både god til frokost og aftensmad, og krydderisammensætningen kan ændres alt efter hvad salaten serveres til.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 0.5 spidskålshoved
  • 3 gulerødder
  • 1 dl. peanuts
  • 1 håndfuld koriander
  • 1 spsk. karry
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • Skær spidskålen i tynde skiver, og riv gulerødderne med et rivejern.
  • Find en pande frem og rist karry og spidskommen på panden ved middelvarme.
  • Kom derefter lidt olie ved og pres de to fed hvidløg på panden.
  • Tilsæt dernæst kål og gulerødder, og lad det stege ved middelvarme i et par minutter.
  • Smag til med salt og peber.
  • Sever med grofthakket peanuts og friske koriander.
Ingredienslisten blev kopieret