Marokkansk spaghetti

Giv den klassiske ret “spaghetti meatballs” et twist, ved brug af marokkanske krydderier. Denne opskrift er en reklame for Gestus, et kvalitetsmærke, som kan findes i Meny, Spar, Minkøbmand, LetKøb og Pisifik. Gestus produkter er hverdagsvenlige og går ikke ned på smag. Derfor bruger jeg i denne opskrift bl.a. deres færdiglavet kødboller, så aftensmaden kun tager 15 min at lave.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 pakke Gestus kødboller
  • 400 g. Gestus spaghetti
  • 2 dåser Gestus pastasauce classico
  • 2 spsk. Gestus olivenolie
  • 1 chili
  • 1 tsk. Kanel
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Stødt koriander
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  • Kog spaghettien i saltet vand til den er al dente.
  • Find en stor pande frem og varm denne op med olivenolie. Tilsæt hvidløg, chili og krydderier og varm det igennem ved svag varme.
  • Kom pastasaucen ved, og rør den sammen med krydderierne ved middel varme.
  • Tilsæt de optøet kødboller, og smag til med salt og peber.
  • Anret serveringen med lidt mynte eller koriander.
Ingredienslisten blev kopieret