|

Alle opskrifter

  • Klassisk pariserbøf

    +

    Pariserbøf er en relativt luksusriøs og overraskende simpel ret. Det er retten som er perfekt at lave når man skal have fint besøg, da man kan forberede en masse inden gæsterne kommer, og dermed kun behøver bruge tid på at stege bøfferne.

    Pariserbøffen skal nemlig serveres med peberrod, kapers, rødløg, syltede rødbeder og -agurker, som alt sammen kan forberedes i god tid, inden gæsterne ankommer. Pariserbøf serveres med et råt æg på toppen, og jeg har spist denne ret utallige gange, uden nogensinde at få salmonella, så der er ingen grund til bekymring på den front.

    Velbekomme!

    Tid: 25 minutter

  • Verdens nemmeste cookies

    +

    Du har en craving! Du skal have noget sødt - og "slik-depotet" er tomt! Hvad gør du? Du laver selvfølgelig verdens nemmeste cookies som både er søde, sprøde og bløde. I denne harmoniske småkageopskrift går salten fra smørret perfekt i spænd med med den bitre chokolade og den søde cookie dej! Det er simpelthen et must try for en ægte cookie lover! Og det bedste er, at du kan bikse det hele sammen på 30 minutter! Bum! Værsgo at gå i gang - men pas på! De er stærkt vanedannende ;)

    Tid: 30 minutter

  • Påskereder

    +

    Flettede boller med sesam, er særligt velegnet til påsken, da de kan bruges til påskebordet med fine påskeæg i. Jeg holder meget af at bruge smør i alle mine opskrifterne, og bagning er ingen undtagelse! Opskriften er derfor også lavet i samarbejde med Bakkedal, der fremstiller deres smør ved brug af naturlige råvarer, og ikke går ned på smag.

    Velbekomme!

    Tid: +60 minutter

  • Vegetarisk cannelloni med spinat og sød kartoffel

    +

    Canneloni er en lettere "syndig" og ikke mindst traditionel italiensk ret, der har en meget karakteristiske cylinderform. Rettens hovedbestanddele udgøres af ost, fløde samt hvede - og hvor den traditionelle udgave af canelloni også inkludere oksekød, har jeg i denne udgave lavet en vegetarisk version, der i stedet består af sød kartoffel og spinat.

    Spørger du en ægte italiener, ville han nok lave dejen til canneloni rullerne selv, men hvis du vil sparer tid, kan man altså sagtens bruge friske lasagneplader i stedet.

    Retten bør serveres varm gerne med et brød til, og eventuelt et godt glas rødvin.

    Tid: +60 minutter

  • Honningristet müsli

    +

    Crunchy müsli fyldt med skønne nøder og rosiner, der kan varieres alt efter hvad du har på lager. Man kunne eksempelvis også bruge hasselnødder, tranebær eller græskarkerner. Opskriften er hentet fra min søde mor, hvorfor den bringer minder frem om hyggelige morgenstunder.

    Velbekomme!

    Tid: 10 minutter

  • Nem og frisk mexicansk bønnesalat.

    +

    Sund og frisk bønnesalat, som både er god til aftensmad og frokost. Man kan med fordel udskifte dåsebønnerne, til mere kvalitetsvenlige bønner, men så vil forberedelsestiden også stige betydeligt, siden at bønnerne skal ligge i vand natten over. Dette giver dog mere smag. Udover dette er denne salat en super nem, sund (indeholder meget protein), mættende og budgetvenlig opskrift, som nemt kan nydes som en frokost eller som tilbehør til en større mexikansk ret. Denne bønnesalat går for eksempel rigtigt godt sammen med min opskrift på Quesadillas eller sammen med Mexikansk tapas

    Velbekomme!

    Tid: 15 minutter

  • Gnocchi med svampe vendt i fløde og frisk oregano

    +

    Hjemmelavet gnocchi vendt i champignoner og fløde smager skønt og så er det en utrolig nem ret at tilberede! Den bløde men dog faste tekstur fra gnocchien går perfekt i spænd med den cremede flødesovs som indeholder champignoner og frisk oregano! Hvis du har fulgt min opskrift på hjemmelavet gnocchi, har du højst sandsynligt gnocchi på køl, og kan derfor lave denne ret på blot et par minutter.

    Velbekomme!


    Tid: 15 minutter