Pålæg af røde linser

Det er nemt og billigt at lave sit eget vegetariske pålæg.

For klimaets skyld spiser jeg sjældent kød til aftensmad, men jeg har haft svært at finde de gode og billige alternativer til kødet i madpakken. Derfor har jeg nu lavet fire forskellige slags pålæg uden kød med henholdsvis: linser, kikærter, bønner og edamamebønner. Det smager overraskende godt, og er meget mere interessant end en spegepølsemad

Velbekomme!


Ingredienser

  • 100 g. Røde linser
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Koriander
  • 1 tsk. Paprika
  • 2 små peberfrugter
  • 1 spsk. Tomatpuré
  • 1 fed hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

  • Kog linserne i rigeligt vand i 20 min.
  • Skær peberfrugt og hvidløg i grove stykker.
  • Hæld vandet fra linserne, og tilsæt de resterende ingredienser, på nær salt.
  • Blend det med en stavblender, til det har den rette konsistens, og smag til med salt.
Ingredienslisten blev kopieret