Gulerodssuppe med ingefær

Efter en kold efterårsdag er der ikke noget bedre, end at komme hjem til en skål god varm suppe. Det tager ikke så lang tid at lave, kræver ikke de vildeste ingredienser, og kan nemt fryses ned og bruges en anden god dag.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 kg. gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 l. Grøntsagsbouillon
  • 1 dl. kokosmælk
  • 10 cm. ingefær
  • Salt og peber
  • 2 tsk. Spidskommen
  • 2 tsk. Koriander
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Skær gulerødder og løg i grove stykker.
  • Hak hvidløg og ingefær fint.
  • Find en stor gryde frem og sauter gulerødder, løg, hvidløg og ingefær i lidt olie.
  • Tilsæt spidskommen og koriander.
  • Kom bouillon ved, og lad suppen koge op, hvorefter den skal have lov til at simre under låg i 20 minutter.
  • Lad herefter suppen køle lidt af og blend den.
  • Inden suppen serveres smages den til med salt og peber, og kokosmælken vendes i.
  • Pynt suppen med lidt koriander eller persille og et par dråber kokosmælk.
Ingredienslisten blev kopieret