|
Gado Gado - indonesisk salat
Gado Gado - indonesisk salat

Gado Gado - indonesisk salat

Frem med spisepindene - her kommer en lækker opskrift på en indonesisk salat! Noget jeg rigtigt godt kan lide ved det indonesiske køkken, er det faktum, at det forbinder så mange smage og teksturer på én gang. I denne Gado Gado salat er der knald i krydderierne, da den kræver lidt forskellige hele krydderier der skal mordes og ristes. Dette gør dog bare at smagen trækker endnu bedre igennem retten. Teksturen af denne Gado Gado salat består både af bløde og søde fra peberfrugter samt de søde kartofler. Det friske kommer fra koriander og lime - og det salte fra peanutbutteren og sojaen. Derudover er der bid i bønnerne, hvorimod æggende er bløde og dejligt cremede.

Jeg anbefaler, at du laver en peanutsauce til, da det kun gør opskriften endnu bedre. Lav endelig rigeligt, da retten også er skøn at tage med som frokost dagen derpå.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

45 min.
Gado Gado - indonesisk salat

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret