Opskrifter
Ingredienser
Blog
Om
|
Opskrifter med eddike
Japansk squash salat
Hjemmelavet blommechutney
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Torsk med porre og æggecreme
Ajo blanco (spansk hvidløgssuppe)
Æg i en redde af porre
Vegetarisk döner
Fisk med aspargesbroccoli og hollandaise
Havbars med kartofler og beurre blanc sauce
Syltede rødbeder med spidskommen
Salade chevre chaud
Pandestegt torskerogn med kaperssovs
Nemme hurtige nudler
Hjemmelavet æblechutney
Asparges med hjemmelavet hollandaise
Nordisk rissalat med grape og jordskokker
Rødkålssalat med feta, æble og karamelliseret mandler
Cremet blomkålssupppe
Bagt torsk med squash
Vegetarisk Pad Krapow
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Traditionel Ratatouille
Bagte gulerødder med karamelliseret perleløg og æblemost
Puré af forårsløg og fennikel
Pulled Pork i ovn
Balsamico dressing
Moutarde dressing
Rødkål som mor laver den
Hurtig salat med agurk, tomat og feta
Salade Nicoise a lá Gastrologik
Sommersalat med melon
Grønkålssalat med søde pære
Kartoffelsalat med dild og kapers
Appelsin og fennikelsalat
Nem pastasalat m. bagte tomater
Grøn bønnesalat
Rød spidskålssalat med pærer og valnødder
Rødbedetatar med peberrodscreme
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.