Opskrifter
Ingredienser
Blog
Om
|
Opskrifter med eddike
Fisk med aspargesbroccoli og hollandaise
Moutarde dressing
Nordisk rissalat med grape og jordskokker
Syltede rødbeder med spidskommen
Appelsin og fennikelsalat
Hurtig salat med agurk, tomat og feta
Nemme hurtige nudler
Hjemmelavet blommechutney
Cremet blomkålssupppe
Bagt torsk med squash
Balsamico dressing
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.
Puré af forårsløg og fennikel
Traditionel Ratatouille
Kartoffelsalat med dild og kapers
Salade chevre chaud
Grønkålssalat med søde pære
Rødkålssalat med feta, æble og karamelliseret mandler
Salade Nicoise a lá Gastrologik
Rødkål som mor laver den
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian
Hjemmelavet æblechutney
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Torsk med porre og æggecreme
Vegetarisk döner
Pulled Pork i ovn
Rød spidskålssalat med pærer og valnødder
Jomfruhummerbisque med syltede æbler og fennikel
Japansk squash salat
Grøn bønnesalat
Nem pastasalat m. bagte tomater
Ajo blanco (spansk hvidløgssuppe)
Asparges med hjemmelavet hollandaise
Sommersalat med melon
Bagte gulerødder med karamelliseret perleløg og æblemost
Æg i en redde af porre
Pandestegt torskerogn med kaperssovs
Havbars med kartofler og beurre blanc sauce
Rødbedetatar med peberrodscreme
Vegetarisk Pad Krapow
Asiatisk inspireret rejecocktail