|
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian

Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian

Æg er nærmest en selvfølge til julefrokost såvel som påskefrokost. Men af og til synes jeg at de hårdkogte æg, som serveres kan se lidt kedelige ud. Det kan man faktisk nemt gøre noget ved. I denne opskrift, har jeg rørt en mayonnaise, som erstatter æggeblommen. Dernæst toppes æggene med rejer og timian. Jeg synes er en sjov og ny måde at servere æg på, og dem jeg har serveret dem for synes også at have samme holdning. Jeg vil anbefale at servere æggene relativt hurtigt efter at æggene er blevet fyldt med mayonnaisen, da den godt kan falde lidt sammen over tid.


Ingredienser

6 personer

Fremgangsmåde

20 min.
Fyldte æg med hjemmerørt mayonaise, rejer og timian

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret