Salade Nicoise a lá Gastrologik

Denne salat minder meget om salade nicoise, men er det dog ikke helt, da den tager udgangspunkt i det jeg havde i køleskabet. Man kan variere den ved at tilsætte tun og oliven og fjerne tomater og hytteost. Salaten går godt som tilbehør til det meste, men kan også spises som hovedret i sig selv hvis der tilsættes tun.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 3 æg
  • 3 tomater
  • 1 hoved hjertesalat
  • 100g. Bønner
  • 2 spsk. hytteost
  • 0.5 rødløg
  • Olie
  • Æbleeddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Rens og skær enderne af bønnerne og kog dem i 1 min.
  • Rens hjertesalat og anret i en serveringsskål sammen med bønnerne.
  • Skær tomaterne i både og rødløget i tynde skiver og kom i salaten.
  • Kog 3 æg i ca. 6,5 min alt afhængigt af æggets størrelse.
  • Fordel hytteost udover salaten og anret de halveret kogte æg udover salaten.
  • Find en lille skål frem og lav vinaigrette dressing.
  • Kom olie og eddike i og bland godt.
  • Smag til med salt og peber og hæld udover salaten.
Ingredienslisten blev kopieret