|
Salade Nicoise a lá Gastrologik
Salade Nicoise a lá Gastrologik

Salade Nicoise a lá Gastrologik

Denne salat minder meget om salade nicoise, men er det dog ikke helt, da den tager udgangspunkt i det jeg havde i køleskabet. Man kan variere den ved at tilsætte tun og oliven og fjerne tomater og hytteost. Salaten går godt som tilbehør til det meste, men kan også spises som hovedret i sig selv hvis der tilsættes tun.

Velbekomme!


Ingredienser

4 personer

  • 3 æg
  • 3 tomater
  • 1 hoved hjertesalat
  • 100 . Bønner
  • 2 spsk. hytteost
  • 0.5 rødløg
  • Olie
  • Æbleeddike
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

20 min.
Salade Nicoise a lá Gastrologik

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret