Grøn bønnesalatEn flot og sund grøn salat der går særligt godt som tilbehør til kalvekød.Velbekomme!Salater Tilbehør Vegetarisk Vegansk Laktosefri Glutenfri Nem hverdagsmad Aftensmad FrokostIngredienser4 personer200 g. Bønner Syltede rødløg1 agurk1 håndfuld persille2 spsk. solsikkekerner6 spsk. Purløgsolie/olivenolie2 tsk. Dijon sennep1 spsk. Æbleeddike1 tsk. Honning Salt og peberKopier Fremgangsmåde20 min. Sæt en gryde med saltet vand til at koge. Rens og skær enderne af bønnerne, og kog dem 3min. Skær agurkerne i tynde halvcirkler og put dem i en serveringsskål sammen med bønnerne. Rens persillen, pil bladende fra stilken og kom dem i salaten. Find en lille skål frem til dressing. Start med at tilsætte sennep, æbleeddike og honning og rør rundt til honningen er opløst. Pisk olien i dressingen lidt efter lidt til dressingen så småt begynder at tykne. Smag til med salt og peber. Vend salaten med dressingen. Rist solsikkekerner på en pande med salt til de er gyldne og fordel udover salaten. Top salaten af med et par ringe af syltede rødløg og server.Flere lækre opskrifter til digAsiatisk inspireret rejecocktailNem citronfromageAsiatisk bagel med laksNem krydret rødbedesuppeNegroniMint JulipOpskrifter der er i sæsonRisotto med hokaido og squashAppelsin og fennikelsalatUpside-down appelsinkageÆble- og rodfrugtsalatRisotto med svampeBagt torsk med squash4 personerIngredienslisten blev kopieret