Bagt torsk med squash

Bagt fisk kender de fleste til, men har du prøvet at vende den i squash på et lag af tomater og oliven? At vende fisk i vandholdige grøntsager, er en måde at mindske riskoen for at fisken bliver tør på. Når man laver bagt hvid fisk, skal man dog stadig passe på med, ikke at give den for længe i ovnen, så den ikke bliver tør. Opskriften er sponsoreret af Gestus, som kan handles i Meny, Min Købmand, Spar og Kiwi.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 2 squash
  • 4 Gestus torskefileter
  • 1 håndfuld Gestus oliven med hvidløg
  • 4 tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. Gestus olivenolie
  • 1 spsk. eddike

Fremgangsmåde

  • Tag fisken ud af fryseren om morgen.
  • Tænd ovnen på 200 grader. Find et ovnfast fad frem og beklæd det med bagepapir.
  • Skær tomater, hvidløg og løg i tern og kom det op i fadet sammen med olivene. Vend derpå grøntsagerne med olivenolie, eddike, salt og peber.
  • Vask de to squash og skær dem i lange tynde strimler med en kartoffelskræller.
  • Læg de tynde skiver af squash omkring hver torskefilet på langs.
  • Kom de fire torskefileter ovenpå tomatblandingen, og bag i oven i 10 min.
Ingredienslisten blev kopieret