|

Puré af forårsløg og fennikel

Har man rester til overs, kan man altid bruge dem! Det er min filosofi - som jeg prøver at leve efter i alt hvad jeg foretager mig i køkkenet. Den anden dag havde jeg en rest forårsløg og lidt fennikel. Det smed jeg i blenderen med andre ingredienser - og ud af det, kom altså denne lækre puré.

Puréen er dejlig cremet og går rigtigt godt i spænd, som tilbehør til fjerkræ, fisk, enhver slags kød eller sammen med glaserede grøntsager. Den er hurtig at lave og kræver blot en blender.

Ingredienser

  • 10 forårsløg (kun toppen)
  • 1 fennikel
  • 1 dl. rapsolie
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. sukker
  • 0.5 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  • Skær toppen af forårsløg og fennikel.
  • Kom det i en blender med resten af ingredienserne.
  • Smag evt. til med ekstra salt, sukker eddike efter behov.
Ingredienslisten blev kopieret