|
Puré af forårsløg og fennikel
Puré af forårsløg og fennikel

Puré af forårsløg og fennikel

Har man rester til overs, kan man altid bruge dem! Det er min filosofi - som jeg prøver at leve efter i alt hvad jeg foretager mig i køkkenet. Den anden dag havde jeg en rest forårsløg og lidt fennikel. Det smed jeg i blenderen med andre ingredienser - og ud af det, kom altså denne lækre puré.

Puréen er dejlig cremet og går rigtigt godt i spænd, som tilbehør til fjerkræ, fisk, enhver slags kød eller sammen med glaserede grøntsager. Den er hurtig at lave og kræver blot en blender.


Ingredienser

1 glas

  • 10 forårsløg (kun toppen)
  • 1 fennikel
  • 1 dl. rapsolie
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. sukker
  • 0.5 tsk. sukker

Fremgangsmåde

10 min.
Puré af forårsløg og fennikel

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret