

Nordisk rissalat med grape og jordskokker
Jordskokker er en fantastisk og smagfuld knold, som er i sæson i vintermånederne. Knolden har en helt unik smag, som kan bruges i alt muligt lækkert. I dette tilfælde har jeg lavet en lækker salat med ovnbagte jordskokker, som serveres med blandede ris og grape. Opskriften er mættende nok til at være en ret i sig selv, men kan også benyttes som tilbehør til en hovedret.
Ingredienser
4
- 500 g. jordskokker
- 200 g. blandede ris (røde, brune og vilde)
- 125 g. spinat
- 2 grapefrugter
- 3 spsk. koldpresset rapsolie.
- 3 spsk. æblecidereddike.
- 1.5 spsk. honning.
- 1 knivspids salt.
- 1 knivspids peber.
- 2 spsk olivenolie.
- 10 stilke frisk timian.
Fremgangsmåde
30 min.