|
Nordisk rissalat med grape og jordskokker
Nordisk rissalat med grape og jordskokker

Nordisk rissalat med grape og jordskokker

Jordskokker er en fantastisk og smagfuld knold, som er i sæson i vintermånederne. Knolden har en helt unik smag, som kan bruges i alt muligt lækkert. I dette tilfælde har jeg lavet en lækker salat med ovnbagte jordskokker, som serveres med blandede ris og grape. Opskriften er mættende nok til at være en ret i sig selv, men kan også benyttes som tilbehør til en hovedret.


Ingredienser

4

  • 500 g. jordskokker
  • 200 g. blandede ris (røde, brune og vilde)
  • 125 g. spinat
  • 2 grapefrugter
  • 3 spsk. koldpresset rapsolie.
  • 3 spsk. æblecidereddike.
  • 1.5 spsk. honning.
  • 1 knivspids salt.
  • 1 knivspids peber.
  • 2 spsk olivenolie.
  • 10 stilke frisk timian.

Fremgangsmåde

30 min.
Nordisk rissalat med grape og jordskokker

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret