Nem pastasalat m. bagte tomater

En simpel og billig opskrift som er hurtig at lave. En god måde at tilføje lidt ekstra til sin pastasalat, er ved at bage de grøntsager som bruges i opskriften.

Det kan være en god idé at lave lidt ekstra – så der også er til madpakken

Velbekomme!


Ingredienser

  • 1 pakke cherrytomater
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 400 g. Pasta
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • Oregano
  • Balsamico eddike
  • Basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Halver cherrytomaterne, læg dem i et fad og hæld balsamico eddike over dem.
  • Bag dem i ca. 15 min.
  • Kog pastaerne i saltet vand til de er al dente.
  • Find en gryde frem og varm en smule olie deri.
  • Tilsæt finthakket løg og hvidløg og svits det ved svag varme.
  • Kom dåsen med de hakkede tomater ned til løgene og tilsæt derefter de bagte cherrytomater.
  • Smag til med salt, peber og oregano.
Ingredienslisten blev kopieret