|
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål

Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål

Jeg fandt forleden dag et fantastisk tilbud på svinekæber. Når jeg ser sådan et tilbud, bliver jeg bare nødt til at slå til, da svinekæber er noget af det møreste, smagfulde og budgetvenligste kød jeg kender til. Mange har måske haft kedelige oplevelser med tørt svinekød - og jeg selv er ingen undtagelse. Men når det kommer til svinekæber, er jeg simpelthent aldrig blevet skuffet. I denne opskrift serveres svinekæberne med en sursød rabarberkompot og en lille frisk spidskålssalat. Hvis anledningen tillader det, ville jeg da også anbefale, at man nyder et godt glas vin til denne yderst delikate ret.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

+60 min.
Braiseret svinekæber med rabarberkompot og spidskål

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret