Kartoffelsalat med dild og kapers

Kartoffelsalat med dild og kapers er et skønt mættende supplement til både, fisk, fjerkræ og kød. Salaten ville være særlig skøn med små danske kartofler i sæson, men jeg brugte nu bare de større almindelige kartofler. Det vil formentlig også give lidt til udseendet med de små halveret danske kartofler.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 kg. Kartofler
  • 2 spsk. Hvidvinseddike
  • 125 ml. Olivenolie
  • 0.5 tsk. sukker
  • 1 tsk. Dijon sennep
  • 65 g. Drænet kapers
  • 1 løg
  • 200 g. drænet cornichoner
  • 2 spsk. dild

Fremgangsmåde

  • Rens kartofler og skær dem i mundrette bider.
  • Kog dem i saltet vand indtil de kan falde af en gaffel.
  • Lav dressingen i en dressingsmikser eller et syltetøjsglas.
  • Kombiner eddike, olie, sukker og sennep og ryst grundigt.
  • Halver cornichoner og hak løg og dild fint.
  • Hæld vandet fra kartoflerne, og bland kapers, løg, cornichoner og dild sammen med kartoflerne i en serveringsskål.
  • Hæld afslutningsvis dressingen ud over kartoffelsalaten og server.
Ingredienslisten blev kopieret