|
Langtidsstegt marokkansk lammebov
Langtidsstegt marokkansk lammebov

Langtidsstegt marokkansk lammebov

Marokkansk mad er fantastisk! Maden bygger på traditioner og gode råvarer. Derfor vil jeg råde dig til at besøge en god grønthandler og slagter, så du kan sikre dig at få de bedste ingredienser og krydderier til denne opskrift. Her er der nemlig tale om en langtidsstegt marokkansk lammebov, som smager HIMMELSK! Mange bryder sig måske ikke af smagen af lam, men i denne opskrift er lamme-smagen så vel-integreret med de andre smagskomponenter, at det hele harmonere perfekt. Opskriften kan med fordel serveres med Grøntsagscouscous og Æblechutney.


Ingredienser

6

Fremgangsmåde

+60 min.
Langtidsstegt marokkansk lammebov

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret