Squashsuppe med Pesto og Basilikum

En billig simpel ret, der går godt som både forret og hovedret. Suppens friske grønne smag, giver den dejlige forårs- og sommernuancer. Den kan både serveres varm og kold, og laves med købt eller hjemmelavet pesto. Lav gerne rigeligt, så suppen kan fryses ned og spises på en af de travlere dage.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 750ml. grøntsagsbouillon
  • 60ml. fløde
  • 750g. squash
  • 2 tsk. pesto

Fremgangsmåde

  • Skær squash og hak løg og hvidløg fint.
  • Varm en stor gryde op med olivenolie, og svits løg og hvidløg til de er bløde.
  • Tilsæt bouillon og squash og lad det koge i 10 min.
  • Brug en stavblender til at blende suppen og tilsæt efterfølgende fløde og pesto.
  • Smag til med salt og peber.
  • Pynt med et par blade basilikum og server med overskydende pesto samt groft brød.
Ingredienslisten blev kopieret