|
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.

Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.

Kryddersilden er en ret som gerne serveres til jul og påske. At lave kryddersild selv, er en længervarende process (ca. 3 dage), så gå i gang i god tid inden du skal servere den. De syltede skalotteløg er dog lidt hurtigere at lave, og skal minimalt set kun trække i 2-3 timers tid. Når sildende er færdiglavet kan de omtrent holde sig i 7-8 dage, så længe de opholder sig i eddikelagen. Server dine kryddersild med et godt rugbrød til.

Man burde spise sild noget oftere, da sild faktisk er en rigtig sund og billig fisk. Kunne du føle dig inspireret til at lave flere opskrifter med sild, så har jeg blandt andet en opskrift på "Stegt sild med sennep og dild".


Ingredienser

8 personer

Fremgangsmåde

+60 min.
Kryddersild med syltede skalotteløg og kapers.

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret