![Koldhævede grovboller](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/692f93ac2971276f0c6b367a72045cd0817f8fdd-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)
![Koldhævede grovboller](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/671a83b8e4b7ab27582e5fdd738133e01c96690c-2048x1365.jpg?w=450&h=300&auto=format)
Koldhævede grovboller
Hvis du ikke ved hvad koldhævet bagværk er, så kan du med fordel læse dette opslag om koldhævet brød og boller, inden du går i gang. Jeg er en stor fortaler for at koldhæve sin dej, så man kan undgå at bruge for meget gær og derved opnå en bedre smag.
I denne opskrift bruger jeg solsikkekerne, men andre kernesorter kan også bruges, hvis du allerede har disse på lager. Rigtig god bagning.
Ingredienser
12 stk
Fremgangsmåde
+60 min.![Koldhævede grovboller](https://cdn.sanity.io/images/2aoj8j2d/gastrologik/692f93ac2971276f0c6b367a72045cd0817f8fdd-1365x2048.jpg?w=300&h=450&auto=format)