Bananbrød

Da jeg boede i Australien var det helt normalt at spise bananbrød til morgenmad. Så forleden dag besluttede jeg mig for at lave et, og jeg må sige at jeg godt kan forstå det er populært! Denne opskrift har jeg lavet i samarbejde med Fairtrade, hvorfor jeg har købt fairtrade bananer og brun farin. Dette er en god kombination, som også gør at man ikke behøver at tilsætte yderligere sukker.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 250 g. Mel
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 125 g. Smør
  • 75 g. Brun farin fra Fairtrade
  • 4 Fairtrade bananer
  • 2 æg
  • 1 tsk. Salt
  • 2 tsk. Kanel

Fremgangsmåde

  • Bland smør, farin og æg sammen i en skål, til det er sammenhængende.
  • Tilsæt derefter most banan og rør rundt.
  • Find en anden skål frem og bland mel, salt, kanel og bagepulver sammen.
  • Tilsæt de tørre ingredienser til de våde, og vend det sammen med en grydeske.
  • Kom dejen i en brødform smurt med smør, og bag i ovnen i 45 min ved 180 grader.
Ingredienslisten blev kopieret