Spansk brandade

Opskriften her er en reklame for Gestus, hvis produkter lover kvalitet til hverdagspriser. Denne spanske brandade er en fiskesalat lavet på alaskasej loins, men man kan også sagtens bruge en anden slags hvid fisk. Brandade går godt til påskebordet med et stykke ristet rugbrød til.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 400 g. Gestus alaskesej loins
  • 250 g. kartofler
  • 4 dl. mælk
  • 2 fed hvidløg
  • 2 laurbærblade
  • 1 spsk. smør
  • 3 spsk. cremefraiche
  • 1 spsk. sennep
  • 1 citron
  • 35 g. drænet Gestus kaspers
  • 1 håndfuld spidskål til pynt

Fremgangsmåde

  • Rens sejen, salt den, og lad den stå i 10 min.
  • Kog kartoflerne, og mos dem derefter groft med en gaffel, vendt med lidt smør.
  • Damp sejen i en gryde fyldt med mælk, hvidløg og laurbærblade i ca. 6 min.
  • Vend derpå den dampede sej sammen med kartoflerne, og bland det med cremefraiche, sennep, salt og peber samt skal og saft fra en citron.
  • Server brandaden på ristet rugbrød, toppet med friteret kapers og finthakket spidskål.
Ingredienslisten blev kopieret