Quesadillas

Der er ikke noget der emmer af sommer som mexicansk mad! Denne opskrift er en reklame for Gestus, da jeg har brugt deres produkter, som emmer af kvalitet. Disse Quesadillas er vegetariske og lavet med bønner, men man kan også sagtens putte kylling eller oksekød i, hvis man har mere lyst til det. Hvis du føler for at flotte dig lidt, kan det anbefales at pynte disse quesadillas med avokado og koriander.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 dåse Gestus røde kidney bønner
  • 2 store tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1 lime
  • 1 dåse Gestus majs
  • 50 g. Gestus Cheddar
  • 2 pakker mellem-store tortillas

Fremgangsmåde

  • Hak løg, hvidløg, chili og tomater fint og vend det i en skål sammen med saften fra en lime. Smag til med salt og peber.
  • Bland cheddar, bønner og majs sammen i en anden skål.
  • Hæld væden fra tomatblandingen og kom bønneblandingen ned i skålen med tomater.
  • Varm en tør pande op, som passer til størrelsen på tortillaen. Kom en tortilla på panden og fordel fyldet ud over den med en ske. Læg låg på blandingen med en anden tortilla.
  • Vend quesadillas så de får ca. 2 minutters varme på hver side.
  • Skær de færdige quesadillas ud i trekanter og server dem med lidt cremefraiche, avokado og koriander til.
Ingredienslisten blev kopieret