|
Pasta med laks, fløde og spinat
Pasta med laks, fløde og spinat

Pasta med laks, fløde og spinat

Laks er altid en fantastisk ting - det samme er fløde, spinat og frisk pasta. Forleden købte jeg en ordentlig lakseside, hvor jeg efter at have lavet Lynstegt laks med perlebyg, spinat og bagte tomater, havde laks i overskud. Det overskud af laks blev til denne hurtige pastaret, som smager fantastisk samtidig med at den er hurtig og nem at lave.

Retten bør i følge min mening serveres med frisk spaghetti eller pasta. Til denne opskrift brugte jeg pasta pappardelle, som er en virkelig lækker italiensk pastatype. Du kan desuden med fordel portionsanrette retten og kværne lidt frisk peber og en lille smule skal fra en økologisk citron ud på toppen, for at tilføre retten lidt ekstra aroma.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

25 min.
Pasta med laks, fløde og spinat

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret