|
Kartoffel-porresuppe med råstegte kartofler
Kartoffel-porresuppe med råstegte kartofler

Kartoffel-porresuppe med råstegte kartofler

En opskrift som jeg holder meget af er en god kartoffelporresuppe. Den er fuld af smag og vitaminer og så er den ufattelig nem og hurtig at lave. Kartoffel porresuppen kan laves hele året, men passer bedst om vinteren eller efteråret. Normalt hedder opskriften kartoffel porresuppe med bacon, men jeg har prøvet at gøre et forsøg på, hvordan du gøre retten vegetarisk uden at tilføje nye ingredienser til retten. Det har jeg for eksempel gjort ved at toppe min kartoffel porresuppe med råstegte kartofler og rugbrødscroutoner. For ekstra smag, kan en suppen endvidere toppes med en smule kørvel eller purløg.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

35 min.
Kartoffel-porresuppe med råstegte kartofler

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret