Fisketærte med persille

Fisk er godt og sundt, og noget man godt kunne spise lidt mere af. Jeg er gået i køkkenet for at eksperimentere med flere forskellige opskrifter på fisk. Denne opskrift tager udgangspunkt i en klassisk hverdagsopskrift, tærte. I denne opskrift kan man sagtens bruge optøet fisk, fisken skal dog helst være hvid, da denne går bedst til de øvrige ingredienser.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 buket broccoli
  • 300 g. Hvid fisk uden ben
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tærtebund
  • Smør til stegning
  • 2 æg
  • 150 g. Hytteost
  • 150 g. Hytteost

Fremgangsmåde

  • Skyld og skær løg og porre fint.
  • Skær broccolien til små bukketer.
  • Find en gryde frem og smelt lidt smør deri.
  • Kom grøntsagerne i gryden, og lad dem steget i ca. 5 min.
  • Skyld og skær fisken i tern.
  • Lad den derpå kort stege med grøntsagerne i et minuts tid.
  • I en skål blandes æg, hytteost, halvdelen af persillen samt salt og peber.
  • Fordel tærtebunden i et tærtefad og kom grydeblandingen samt æggeblandingen i og bag i ovnen i 15 minutter ved 200 grader.
  • Server toppet med frisk persille.
Ingredienslisten blev kopieret