|
Fisketærte med persille
Fisketærte med persille

Fisketærte med persille

Fisk er godt og sundt, og noget man godt kunne spise lidt mere af. Jeg er gået i køkkenet for at eksperimentere med flere forskellige opskrifter på fisk. Denne opskrift tager udgangspunkt i en klassisk hverdagsopskrift, tærte. I denne opskrift kan man sagtens bruge optøet fisk, fisken skal dog helst være hvid, da denne går bedst til de øvrige ingredienser.

Velbekomme!



Ingredienser

4 personer

  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 buket broccoli
  • 300 g. Hvid fisk uden ben
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tærtebund
  • Smør til stegning
  • 2 æg
  • 150 g. Hytteost
  • 150 g. Hytteost

Fremgangsmåde

30 min.
Fisketærte med persille

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæson



Ingredienslisten blev kopieret