|

Nem og frisk mexicansk bønnesalat.

Sund og frisk bønnesalat, som både er god til aftensmad og frokost. Man kan med fordel udskifte dåsebønnerne, til mere kvalitetsvenlige bønner, men så vil forberedelsestiden også stige betydeligt, siden at bønnerne skal ligge i vand natten over. Dette giver dog mere smag. Udover dette er denne salat en super nem, sund (indeholder meget protein), mættende og budgetvenlig opskrift, som nemt kan nydes som en frokost eller som tilbehør til en større mexikansk ret. Denne bønnesalat går for eksempel rigtigt godt sammen med min opskrift på Quesadillas eller sammen med Mexikansk tapas

Velbekomme!

Ingredienser

  • 1 dåse bønner
  • 1 tomat
  • 0.5 agurk
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 0.5 rødløg
  • 1 rød chili
  • 1 lime
  • 5 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. sukker

Fremgangsmåde

  • Skær agurk, tomat, bladselleri og rødløg i fine tern.
  • Skyl bønnerne og bland dem i en skål sammen med grøntsagerne.
  • Find en lille skål frem og bland finhakket chili, limesaft, olivenolie, presset hvidløg og sukker sammen.
  • Ved dressingen sammen med salaten og server.
Ingredienslisten blev kopieret