Mexicansk tapas

Nem og frisk mexicansk inspireret tapas. I det mexicanske køkken er hovedingredienserne: hvidløg, lime og chili. I denne opskrift har jeg benyttet mig af den grønne mexicanske chilisauce habanero, som smager dejligt frisk.

Velbekomme!


Ingredienser

  • 350 g. mel
  • 4 æg
  • 3.7 dl. vand
  • 2 tsk. salt
  • 4 fed hvidløg
  • 3 tomater
  • 1 rødløg
  • 2 avocadoer
  • 1 spsk. Mexicansk chilisauce
  • 1 lime
  • Cremefraiche
  • Koriander

Fremgangsmåde

  • Knæg æg ud i en skål og pisk dem sammen med vand og salt, tilsæt løbende mel til dejen minder om en tyk pandekagedej.
  • Steg pandekagerne i en varm pande med rigeligt olie og sæt til side.
  • Skær tomater, rødløg og avocado i fine tern og bland det sammen med presset hvidløg, habanero og limesaft.
  • Fordel en håndfuld mexicansk salat ovenpå hver pandekage og pynt med lidt cremefraiche og koriander.
Ingredienslisten blev kopieret