|
Blomkålssalat med rabarber og ristede mandler
Blomkålssalat med rabarber og ristede mandler

Blomkålssalat med rabarber og ristede mandler

Denne salat lavede jeg med det jeg lige havde for hånden i køleskabet - og resultatet blev utroligt godt og velsmagende. Man skal dog være i god tid, så man kan nå at sylte rødløgene inden salaten skal tilberedes.

I min optik smager salaten af ren sommer, hvilket højest tænkeligt skyldes de syltede rabarber. Jeg ville anbefale salaten som en forret eller en del af et frokostbord, da den i sig selv smager ganske fantastisk. Blomkålssalaten med fordel serveres til en havefest eller lignende sammen med et glas koldt rosé eller bobler.


Ingredienser

4 personer

Fremgangsmåde

30 min.
Blomkålssalat med rabarber og ristede mandler

Flere lækre opskrifter til dig


Opskrifter der er i sæsonIngredienslisten blev kopieret