|

Agurk og mynte salat

Denne her salat er lavet spontant, da jeg egentlig kun havde nogle agurker, et granatæble og en håndfuld mynte i køkkenet. Dog er det gået hen og blevet en af mine favoritsalater på grund af dens friske og søde smag, som kan passe utrolig godt til en masse mellemøstlige retter som eksempelvis Pandestegte grøntsager à la mellemøsten eller som tilbehør til en durum.

Ingredienser

  • 4 agurker
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 dl. granatæblekorn
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. rapsolien
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Del agurken på langs og fjern indmaden.
  • Skær agurken i skiver og kom det op i en serveringsskål.
  • Vask mynten, hak den fint og bland det sammen med argukeskiverne.
  • Fjern kernerne fra granatæblet.
  • Bland honning, citronsaft, olie, salt og peber i en skål og hæld det udover agurkerne.
  • Top salaten med granatæblekernerne og server.
Ingredienslisten blev kopieret