Vegetar lasagne med squash

Vegetarlasagne er god måde at bruge overskydende grøntsager på. I denne opskrift fylder jeg lasagnen med efterårsgrøntsager: butternut squash, gulerødder og squash. Derudover laver jeg den nemme udgave med købt mornaysauce, selvom det selvfølgelig smager bedre hvis man har tid til at lave den selv.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 0.5 kg Butternut squash
  • 2 squash
  • 4 gulerødder
  • 1 pakke lasagneplader
  • 0.5 l. mornay sauce
  • 3 tsk. muskatnød
  • 4 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 2 friske mozarella
  • 1 tsk. peber
  • 1,5 tsk. salt

Fremgangsmåde

  • Start med at skrælle butternut squash og gulerødder.
  • Skær alle grøntsagerne i tynde skiver.
  • Hak chili fint og pres hvidløg, kom det i en lille skål.
  • Smør et ovnfast fad med smør og kom først et lag grøntsager, derefter lasagneplader og top med mornaysauce samt revet muskatnød og chili og hvidløg.
  • Gentag mønsteret til der ikke er flere grøntsager tilbage og slut af med et par lasagneplader toppet med mornaysauce og frisk mozzarella.
  • Bag lasagnen i ovnen i 60 min ved 175 grader til grøntsagerne er møre.
Ingredienslisten blev kopieret