Nemme tunfrikadeller

En god og billig måde at få spist fisk på. Tunfrikadeller smager overraskende godt og går godt med en frisk salat til.

Velbekomme!

Ingredienser

  • 185 g. Tun i vand
  • 2 æg
  • 3 spsk. rasp
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Hak løg, hvidløg og persille fint.
  • Hæld vandet fra tunen, og kom det i en skål sammen med æg, persille, hvidløg, løg, salt og peber, og rør det sammen.
  • Tilsæt rasp, og kom løbende olie i blandingen, til det har en sammenhængende konsistens.
  • Sæt det på køl i en halv time.
  • Efter en halv time varmes en pande med smør og frikadellerne steges.
Ingredienslisten blev kopieret